Două doctoriţe de la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, infectate cu coronavirus, sunt în stare critică, iar prognosticul medicilor este rezervat, a anunţat, sâmbătă, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt în stare critică (cele două doctoriţe de la Spitalul Gerota - n.r.), sunt ventilate mecanic, prognosticul medicilor este rezervat, dar ei fac toate eforturile necesare pentru a le salva", a spus ministrul Sănătăţii, Nelu Tatătaru, sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Ministrul Sănătăţii a mai anunţat că până acum sunt 184 de cadre medicale infectate cu coronavirus, cele mei multe, 90, fiind la Spitalul Judeţean Suceava.

Cele două doctoriţe lucrează pe secţia de la Terapie Intensivă de la Spitalul MAI ”Dimitrie Gerota”, unde a fost internat pacientul de 60 de ani care a ascuns faptul că a fost plecat în străinătate, infectând propria femilie, personalul medical, colegi de serviciu.

Ambele doctoriţe au în jur de 40 de ani şi niciuna dintre ele nu are alte probleme medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.