Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, afirmă, de Ziua Medicilor de Familie, că aceştia sunt "interfaţa sistemului de sănătate cu comunitatea" şi doar cu ajutorul lor va putea fi gestionată optim pandemia de COVID, mulţumindu-le inclusiv pentru implicarea în campania de vaccinare. "Construim viitorul împreună cu medicii de familie: un sistem de sănătate bazat pe echitate, continuitate şi acces pentru toţi", susţine Mihăilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De ziua Medicilor de Familie vreau să vă mulţumesc personal pentru implicare. Vă mulţumesc că le sunteţi alături pacienţilor zi de zi, vă multumesc că aţi îngrijit pacienţii cu COVID şi pacienţii fără COVID, bebeluşii, mamele şi persoanele vârstnice, că aţi oferit sprijin continuu pacienţilor şi comunităţilor în care lucraţi", a transmis Ioana Mihăilă pe pagina de Facebook a ministerului, miercuri, de Ziua Medicilor de Familie.

Ministrul a adăugat că efortul continuu depus, inclusiv în campania de vaccinare împotriva COVID-19, este esenţial pentru revenirea la normalitate.

"Sunteţi interfaţa sistemului de sănătate cu comunitatea şi doar cu ajutorul dvs. vom reuşi să gestionăm optim pandemia. Vă mulţumesc pentru implicarea în campania de vaccinare şi vă rog să o faceţi în continuare. (...) Construim viitorul împreună cu medicii de familie: un sistem de sănătate bazat pe echitate, continuitate şi acces pentru toţi!", a conchis Mihăilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.