Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat, miercuri, că elevii cu boli cronice sub 12 ani pot învăţa online. Pentru elevii de peste 12 ani cu boli cronice se recomandă vaccinarea. Copiii cu imunodeficienţe, chiar dacă sunt vaccinaţi, pot continua în online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ioana Mihăilă a explicat miercuri, într-o conferinţă de presă, în condiţii vor învăţa elevii care suferă de boli cronice.  

“Pentru copiii de până la 12 ani sunt acceptate afecţiunile cronice dintr-o sferă mai largă pentru a trece pe învăţământ online a acestor copii. Pentru copii de peste 12 ani se recomandă ca aceşti copii care au boli cronice, care sunt la risc, să se vaccineze, dar pentru copiii care au imunodeficienţe, fie că au o boală primară, fie dobândită ca urmare a unor tratamente chiar dacă sunt vaccinaţi se permite să continue învăţământul online”, a declarat ministrul Sănătăţii. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.