Ministru Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat că în perioada următoare va începe evaluarea managerilor de spitale aflate în subordinea ministerului. De asemenea, Mihăilă a precizat că evaluarea Direcţiilor de Sănătate Publică nu este finalizată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Procesul de evaluare al DSP-urilor nu a  fost finalizat, suntem în curs de a începe procesul de evaluare a managerilor spitalelor din subordinea noastră. Probabil că evaluarea DSP-urilor va fi completată cu evaluare parţială”, a declarat Ioana Mihăilă, la finalul şedinţei de Guvern, de joi.
 
La începutu lunii aprilie, Ministerul Sănătăţii a anunţat procedura de evaluare al Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară. Acest proces nu s-a finalizat momentan, între timp fiind schimbată echipa de conducere a Ministerului Sănătăţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.