Ministrul Sănătăţii Ioana Mihăilî a donat sânge, ea afirmând că a făcut acest gest cu gândul la pacienţii care, în aceste momente, au nevoie de transfuzii pentru a supravieţui. ”Fiecare dintre noi poate dona sânge şi salva 2 vieţi”, declară ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi am donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Capitală. Am făcut-o cu gândul la pacienţii care, în aceste momente, au nevoie de transfuzii pentru a supravieţui. Am făcut-o şi pentru că se apropie Paştele şi urmează patru zile libere pentru noi, dar nu şi pentru pacienţii din spitale, iar centrele de transfuzii au nevoie să fie pregătite şi să poată ajuta. Fiecare dintre noi poate dona sânge şi salva 2 vieţi”, scrie ministrul pe Facebook.
Ea invită oamenio să doneze sânge acum, înainte de Sărbătorile Pascale, şi periodic după.
”Nu uitaţi să vă odihniţi bine, să vă hidrataţi şi să mâncaţi un mic dejun uşor înainte de a dona”, recomandă Ioana Mihăilă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.