Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a discutat, joi, cu ambasadoarea Finlandei, Marjut Akola, despre colaborarea dintre cele două state în mai multe domenii, între care acordarea asistenţei medicale pentru pacienţii cu arsuri, dar şi despre investiţii în infrastructura sanitară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Ministerului Sănătăţii, Vlad Voiculescu a avut, joi, o întrevedere cu ambasadoarea Republicii Finlanda în România, ES Marjut Akola. La întâlnirea desfăşurată la sediul ministerului a participat şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Ioana Mihăilă.

"În cadrul întrevederii, s-a discutat despre relaţiile de colaborare dintre cele două state în domenii precum acordarea asistenţei medicale pentru pacienţii cu arsuri, investiţii în infrastructura sanitară, digitalizare şi schimb de experienţă între profesionişti din cele două ţări", arată sursa citată.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.