Ministrul Muncii Marius Budăi a anunţat că, împreună cu ministrul Economiei Florin Spătaru şi cu un reprezentant al Ministerului Sănătăţii au discutat, la invitaţia primarului Craiovei Lia-Olguţa Vasilescu, cu cei de la Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii, în vederea găsirii unor soluţii care să vină în sprijinul acestei ramuri a economiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Împreună cu ministrul Economiei, Florin Spătaru, dar şi cu secretarul de stat Levante Vass, de la Ministerul sănătăţii, am avut, astăzi, la invitaţia primarului Craiovei, Lia-Olguţa Vasilescu, o discuţie extrem de constructivă cu reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Industria Ospitalităţii, despre dificultăţile pe care le întâmpină în această perioadă de criză prelungită şi am convenit formarea unui grup de lucru pentru a găsi soluţii menite să sprijine această ramură economică”, a scris Marius Budăi, marţi pe Facebook. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.