Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, miercuri seară, că, potrivit datelor pe care le are de la mediul de afaceri, în România este un deficit de 800.000 - 1 milion de locuri de muncă, iar cele mai mari cereri sunt în domeniul serviciilor, HoReCa, agricultură sau construcţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat la Antena 3, miercuri seară, care este deficitul de forţă de muncă în România, Marius Budăi, ministrul Muncii, a declarat: ”Din ceea ce declară mediul de afaceri, este undeva la 800.000 - 1 milion de locuri de muncă ce ar trebui să fie ocupate. Cele declarate oficial sunt mult mai puţine”.
 
Întrebat, de asemenea, în ce zone sunt cele mai mari cereri, Budăi a explicat că în diferite domenii există solicitări.
 
”Servicii, HoReCa, acum prin închiderea capacităţilor de producere în Ucraina, cablaje, CIP-uri şi ce se mai lucrează prin Ucraina, construcţii, agricultură”, a declarat Budăi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.