Ministrul Mediului, Tanczos Barna, anunţă că plajele nou amenajate pe litoralul românesc au fost intabulate, iar curând vor fi încheiate contracte cu operatorii din zonă, plajele urmând a fi folosite în sezonul estival de anul acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Intabularea s-a făcut, s-au făcut şi lotizările, am avut o discuţie chiar astăzi în şedinţa de Guvern cu domnul ministru Cadariu, se vor încheia acte adiţionale prin ABADL Constanţa cu operatorii de plajă pentru acest sezon. Pe termen mediu şi lung, am propus acum un an elaborarea unui PUZ pentru plaja nouă, în acest scop am lansat un concurs internaţional de soluţii împreună cu Apele Române, avem deja parteneriatul încheiat cu Ordinul Arhitecţilor pentru a amenaja această plajă nouă”, a declarat ministrul Mediului, miercuri, într-o conferinţă de presă. 
 
El a menţionat că speră ca noul plan urbanistic zonal să fie gata în termen de doi ani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.