Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a observat, joi, o ardere necontrolată de deşeuri pe un câmp din localitatea Poiana Mare unde se afla în vizită de lucru şi a solicitat intervenţia Gărzii de Mediu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”În urmă cu câteva momente, chiar în timpul vizitei de lucru a ministrului Tánczos Barna 
în localitatea Poiana Mare, din judeţul Dolj, a fost surprinsă o ardere necontrolată de deşeuri pe un câmp din apropierea localităţii, care degaja un fum gros, cu potenţial impact asupra calităţii aerului. Ministrul Barna Tánczos a dispus de urgenţă un control al Gărzii Naţionale de Mediu”, a transmis, joi, Ministerul Mediului. 
 
Sursa citată a precizat că prefectul judeţului Dolj, Nicuşor Roşca, a chemat la faţa locului reprezentanţii Poliţiei Române. 
 
La faţa locului, echipele au constatat că erau arse mai multe deşeuri, dar şi cauciucuri, fiind degajat un fum dens. 
 
Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Dolj, s-a aplicat amendă de 6.000 lei proprietarului locuinţei în curtea căreia se ardeau deşeurile. 
 
Poliţia, comisarii Comandamentului Judeţean Dolj al Gărzii de Mediu şi jandarmii vor face verificări pe strada respectivă, unde sunt mai multe depuneri ilegale de deşeuri. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.