Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunţat, luni, că trimite Corpul de control la IPJ Bistriţa, unde o femeie care a depus mai multe plângeri la Poliţie a fost agresată în plină stradă de soţul ei de care intenţionează să divorţeze. ”Se întâmplă la 3 săptămâni de la Oneşti”, a afirmat ministrul, precizând expres că după tragedia din Bacău a cerut o analiză a tuturor sesizărilor şi petiţiilor care reclamau posibile fapte de violenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dacă după această tragedie nu analizăm, cu maximă atenţie, toate disfuncţionalităţile din sistem înseamnă că nu am învăţat nimic. Eu cred că am învţat din această nenorocire, o să vedeţi în perioada următoare măsuri. Am luat deja decizia de a face o analiză pe toate petiţiile”, a afirmat, luni, Lucian Bode, referindu-se la situaţia de la Oneşti, unde un bărbat a sechestrat doi muncitoti şi apoi i-a ucis.

Ministrul a afirmat că, în ciuda măsurilor pe care le-a dispus, s-a întâmplat cazul de la Bistriţa.

”Se întâmplă la 3 săptămâni de la Oneşti, unde doamna respctivă depusese petiţii. Poliţia nu a luat, din păcate, nicio măsură. La Bistriţa am decis să trimis Corpul de control”, a mai anuţat Bode, apreciind că ”este inadmisibil”.

”Au tratat acele sesizări cum le-au tratat şi efectul l-am văzut”, a mai declarat Bode.

O femeie din Bistriţa a fost agresată în plină stradă de soţul de care dorea să divorţeze. Femeia a povestit că a depus numeroase plângeri la Poliţie, în care sesiza că soţul a ameinţat-o cu moartea n repetate rânduri.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.