Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a anunţat că l-a împuternicit şef al Direcţiei Generale Anticorupţie pe Ovidiu Ciprian Antohe şi a precizat că a mai făcut şi alte împuterniciri, printre care pentru funcţia de director al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, pentru şef şi adjunct la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, dar şi pentru şefia altor inspectorate din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Ştiu că există o serie de poziţii vacante, ne-am aplecat asupra lor, treptat vom rezolva şi acest lucru. Pentru început, astăzi, aş vrea să vă anunţ că am luat hotărârea în primul rând să împuternicesc în calitate de şef al Direcţiei Generale Anticorupţie pe domnul Antohe Ovidiu Ciprian. Este aici de faţă în prezent. Vă doresc mult succes în activitate, Direcţia Generală Anticorupţie fiind o structură cheie în Ministerul Afacerilor Interne. Cred că e inutil să spun de ce”, a declarat Cătălin Predoiu, miercuri, într-o conferinţă de presă.
 
El a prezentat apoi şi alte împuterniciri pe care le-a făcut. 
 
“Apoi, în Poliţia Română, Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate împuternicesc director pe comisar şef de poliţie Şerban Cătălin Bogdan. Mult succes! De asemenea, în Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, şef inspectorat, comisar şef Bâltac Dumitru, prezent aici. Mult succes! Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, de asemenea, adjunct al inspectoratului, comisar şef Catană Daniel Ovidiu. Nu este aici, este prezent în misiune într-un alt judeţ. În ceea ce priveşte ANA, împuternicesc pe domnul comisar şef de poliţie Negoiţă Niţă Cătălin Valentin în calitate de director adjunct”, a transmis Predoiu.
 
De asemenea, el a precizat că a mai făcut împuterniciri pentru funcţia de adjunct al inspectorului general din cadrul IGPR, pentru funcţia de director general adjunct la Direcţia Generală de Management Operaţional, pentru două funcţii de director general adjunct la Direcţia Generală de Paşapoarte, pentru funcţia de director la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, pentru funcţia de director la Centrul Operaţional din cadrul Poliţiei Române, pentru un şef serviciu de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, pentru funcţia de şef inspectorat la IPJ Prahova şi IPJ Teleorman, pentru funcţiile de şef inspectorat şi adjunct la IPJ Bacău şi pentru director la Şcoala de Agenţi de Poliţie Cluj-Napoca.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.