La finalul unor dezbateri care au durat peste două ore, Monica Anisie a răspuns criticilor aduse de către iniţiatorii moţiunii simple împotriva sa, ea spunând că singura soluţie a problemele educaţiei o reprezintă proiectul demarat pe această temă de către preşedintele Klaus Iohannis. „Vă invit, stimaţi parlamentari, să fiţi parte a soluţiei, nu a problemei”, le-a cerut Anisie deputaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu nu vă cert pentru că ai depus moţiune ci, din contră, vă mulţumesc! Mă bucur că pe această cale am putut fi în faţa dumneavoastră. (...) Înainte de a vota vă invit să judecaţi (...) şi să vă gândiţi bine ce fel de coală vă doriţi: şcoala conservatoare de până acum guvernată de o stare de neputinţă, se tristeţe, sau o şcoală modernă (...)?”, a afirmat Monica Anisie în luarea de cuvânt de la finalul dezbaterilor.

Ea le-a cerut parlamentarilor să fie ”parte a soluţiei, nu a problemei”.

”Timpul nu aşteaptă să ne împăcăm noi, politicienii, în schimb cetăţenii aşteaptă să ne uităm a ei şi la nevoile lor vă invit, stimaţi parlamentari, să fiţi parte a soluţiei, nu a probleme. V asigur că voi face tot ce îmi stă în putinţă ca sistemul de educaţie să fie reformat şi asta nu se poate realiza decât prin proiectul preşedintelui României care trebuie pus în practică”, a mai transmis ministrul Educaţiei.

Votul final asupra moţiunii simple va fi dat miercuri, 27 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.