Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu s-a întâlnit, luni, la Grădiniţa cu Program Prelungit „Peştişorul de aur” din Sectorul 3 al Capitalei cu profesorii pentru învăţământ preşcolar şi copiii care merg acolo. „Îmi doresc să particip în fiecare zi de luni la inaugurarea unor grădiniţe care să includă şi grupe de antepreşcolari”, a adăugat liberalul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi, am avut nepreţuita bucurie de a întâlni copii şi profesori pentru învăţământ preşcolar minunaţi la Grădiniţa cu Program Prelungit «Peştişorul de aur» din Sectorul 3 al Capitalei. Această grădiniţă are de-acum 3 corpuri de clădire: pe lângă Corp A (construit în anul 1975), în care funcţionează 7 grupe de grădiniţă/preşcolari şi Corp B (construit in anul 2008), în care funcţionează 6 grupe de preşcolari), începând din 5 septembrie, în noul Corp C, vor fi primite încă 24 de grupe (9 grupe de antepreşcolari si 15 grupe de preşcolari)!”, a scris Sorin Cîmpeanu, luni pe Facebook. 
 
Îmi doresc să particip în fiecare zi de luni la inaugurarea unor grădiniţe care să includă şi grupe de antepreşcolari! Satisfacerea nevoilor educaţionale şi socio-emoţionale ale copiilor, începând cu etapa antepreşcolară, devine predictorul unei educaţii de calitate cu accent pe integrare, individualizare şi progres.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.