Ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, efectuează, în perioada 19-21 iunie, o vizită oficială în Franţa, la invitaţia omologului francez, Sébastien Lecornu, anunţă luni Ministerul Apărării Naţionale. Ministrul va participa la conferinţa cu tema European Air and Missile Defence, un important eveniment organizat de ministerul francez al apărării la Paris, la care vor lua parte un număr însemnat de miniştri ai apărării şi înalţi oficiali din ţările aliate şi partenere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, efectuează, în perioada 19-21 iunie, o vizită oficială în Franţa, la invitaţia omologului francez, Sébastien Lecornu. Agenda oficialului român include, pe lângă convorbirile bilaterale planificate cu ministrul Lecornu, şi participarea la conferinţa cu tema European Air and Missile Defence, un important eveniment organizat de ministerul francez al apărării la Paris, la care vor lua parte un număr însemnat de miniştri ai apărării şi înalţi oficiali din ţările aliate şi partenere”, transmite Ministerul Apărării.

De asemenea, la invitaţia părţii franceze, ministrul român al apărării va vizita Salonul Aeronautic de la Le Bourget.

La acest eveniment, la care sunt înregistraţi peste 2.400 de expozanţi reprezentând industria de apărare din 49 de ţări, oficialul român va vizita principalele standuri ale companiilor româneşti prezente, precum AEROSTAR, ale expozanţilor din industria de apărare franceză precum Naval Grup sau MBDA, ale celorlalte ţări reprezentative europene, cât şi din regiunea Asia-Pacific şi Orientul Mijlociu.

”În marja importantului eveniment aviatic, oficialul român va avea întrevederi cu omologul israelian, Yoav Gallant, cu comandantul Comandamentului Aerian Aliat, general James B. Hecker, precum şi cu o serie de reprezentanţi ai celor mai importante firme din industria de apărare care expun la Salonul Aeronautic din Franţa”, se menţionează în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.