Ministrul Apărării, Anghel Tîlvăr, a afirmat, joi seară, după întâlnirea cu omologul francez, că s-a discutat despre situaţia de securitate din regiune şi întârirea Flancului Estic. ”Este datoria generaţiei noastre să oferim răspunsul adecvat la această provocare de securitate fără precedent”, a transmis ministrul Apărării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anghel Tîlvăr a declarat, joi seară, că a fost extrem de onorat ca în prima sa întâlnire oficială după preluarea mandatului să aibă discuţii cu omologul francez, Sébastien Lecornu.

”În aceste vremuri tulburi pe continentul european, cu un război de agresiune purtat de Federaţia Rusă împotriva Ucrainei, copoperarea în domeniul Apărării este esenţială”, a declarat, joi seară, la finalul întâlnirii cu omologul francez ministrul Apărării Anghel Tîlvar.

Potrivit acestuia, ”este datoria generaţiei noastre să oferim răpspunsul adecvat la această provocare de securitate fără precedent pentru a asigura cetăţenilor noştri un trai paşnic şi democratic care să permită dezvoltarea”.

Ministrul a mulţumit Franţei pentru sprijinul militar acordat şi pentru suplimentyarea prezenţei în România.

Cei doi miniştri au discutat despre situaţia din regiune şi întârirea Flancului Estic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.