Ministrul Agriculturii, Petre Daea a declarat duminică la Prima News, despre o posibilă schimbare a sa la rotativa guvernamentală, că el vrea să muncească la vârsta lui şi o să muncească până oi închide ochii. Nu am nicio restanţă. Nimic!, a mai afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toată lumea întreabă, te schimbă, eu vreau să muncesc la vârsta mea şi să ştiţi că muncesc până oi închide ochii. Ştiţi de ce? Din muncă trăiesc, din respect pentru ea şi din dorinţa de a pune umărul la treburile ţării pe care eu le-am văzut ca om, în 54 de ani de muncă. Cum vă spuneam, eu nu dezertez din câmpul muncii. Mâine, indiferent ce activitate am, o fac cu respect pentru muncă cu un program foarte bine stabilit şi cu toată determinare mea. Eu nu mă duc să pun insigne pe haine”, a spus ministrui. 

Întrebat dacă are vreo restanţă, Daea a spus: ”Nu am nicio restanţă. Nimic!”.

Despre nermulţumirea fermierilor privind cerealele din Ucraina, Daea a spus: ”Nu este generată de Petre Daea, dar o gestionează şi pe aceasta şi cu alţii, cu ajutorul altora, că nu poate Petre Daea să rezolve toate problemele cu care se confruntă societatea dar în interiorul rezolvării lor mă aflu tot timpul”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.