Ministrul Agiculturii, Petre Daea anunţă joi că au intrat primii bani de la UE în anul 2023, pentru agricultori, după ce Banca Naţională a României, Direcţia Operaţiuni de Plată, confirmă alimentarea contului MADR cu suma de 1.033.896.609 euro de la Comisia Europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primii bani de la UE în anul 2023 pentru agricultori! Banca Naţională a României, Direcţia Operaţiuni de Plată, prin adresa nr. VII/17/04.01.2023 confirmă alimentarea contului MADR cu suma de 1.033.896.609 euro de la Comisia Europeană”, a transmis ministrul pe Facebook. ”Iată primii bani care au intrat în bugetul ţării de la Uniunea Europeană! Acordarea la timp a subvenţiilor şi atragerea fondurilor europene pentru agricultură constituie o prioritate în activitatea Ministerului Agriculturii. Prin muncă şi seriozitate, se pot îndeplini obiectivele pe care ni le-am propus!”, mai spune Petre Daea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.