Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, afirmă că niciodată nu a simţit în solicitările Patriarhului Daniel exagerări şi a menţionat că Preafericitul părinte vede lucrurile în realitatea lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Lucian Bode a fost întrebat duminică, la emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, dacă a discutat cu Patriarhul Daniel despre vaccinare. 
“Am discutat de foarte multe ori de când sunt ministru al Afacerilor Interne cu Preafericitul Părinte Daniel despre toate aspectele care ţin de buna colaborare a statului cu Biserica Ortodoxă Română şi mă bucur că în urma acestui dialog, iată, reuşim să ajungem împreună la un consens care să ducă la normalitate. Părintele Patriarh Daniel este omul care vede lucrurile în realitatea lor, niciodată nu am simţit în solicitările Preafericitului Părinte exagerări şi de fiecare dată când am avut ocazia să vorbesc telefonic sau când ne-am întâlnit am avut acest sentiment de apreciere şi de mulţumire pentru modul în care gestionează în acest moment dificil şi pentru Biserica Ortodoxă, tot ceea ce ţine de componeta Bisericii Ortodoxe şi nu numai”, a explicat Lucian Bode. 
Ministrul a mai transmis că toate mesajele date de către Biserică pentru respectarea regulilor sanitare pentru imunizare fac un serviciu statului. 
“Toate mesajele pe care Biserica le dă pentru respectarea regulilor pentru imunizare, prin exemplul personal, am văzut declaraţia purtătorului de cuvânt al Bisericii Ortodoxe şi nu numai, la fel au procedat şi reprezentanţii Bisericii Catolice, fac un mare serviciu statului şi pentru acest lucru le mulţumesc”, a mai declarat Lucian Bode.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.