Ministerul Sănătăţii a anunţat, vineri seară, confirmarea a 27 de noi cazuri de infectare cu noua tulpină de coronavirus, în care sunt incluse cele 24 e cazuri anunţate anterior de Medlife. Cele mai multe cazuri sunt în Bucureşti, dar s-au mai înregistrat cazuri în Ilfov, Cluj, Vâlcea, Timiş Caraş-Severin, Galaţi şi Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ministerul Sănătăţii a fost informat astăzi de către Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) - Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile că au fost raportate 27 de cazuri noi de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetică B.1.1.7, a transmis, vineri seară, Ministerul Sănătăţii. 
 
Sursa citată a precizat că sunt 17 cazuri în municipiul Bucureşti; 2 cazuri în judeţul Ilfov; 2 cazuri în judeţul Cluj; 2 cazuri în judeţul Vâlcea şi câte un caz în judeţele Timiş, Caraş-Severin,  Galaţi şi Mureş.
 
Reprezentanţii MedLife au anunţat, vineri, că, în urma analizei aleatorii a 90 de probe din mai multe oraşe ale ţării, s-a constatat că 24 dintre acestea conţineau noua tulpină din Marea Britanie a coronavirusului. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.