Ministerul Sănătăţii alocă fonduri de peste 74 de milioane de lei pentru achiziţia de incubatoare pentru nou-născuţi în 2021, ministrul Ioana Mihăilă semnând un ordin în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a semnat ieri, 17 iunie a.c., ordinul prin care se aprobă lista spitalelor publice din reţeaua sanitară a Ministerului Sănătăţii, precum şi a spitalelor din reţeaua sanitară a autorităţilor administraţiei publice locale cărora Ministerul Sănătăţii le alocă fonduri pentru dotarea cu incubatoare pentru nou-născuţi, în anul 2021. Astfel, pentru spitale din reţeaua sanitară a Ministerului Sănătăţii sunt alocate fonduri pentru dotarea cu incubatoare pentru nou-născuţi în valoare totală de 21.203.000 de lei, iar pentru spitale din reţeaua sanitară a autorităţilor administraţiei publice locale, fonduri în valoare totală de 52.811.000 de lei”, a transmis, vineri, Ministerul sănătăţii.

Sursa citată a precizat că aceste fonduri vor fi utilizate anul acesta de către spitalele beneficiare numai pentru achiziţionarea de incubatoare pentru nou-născuţi prin încheierea de contracte subsecvente în baza unor acorduri cadru din 2020, respectiv 2021

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.