Şapte medici şi 23 asistenţi medicali şi personal auxiliar de la Spitalului Floreasca sunt izolaţi la domiciliu, după confirmarea infectării cu coronavirus la un pacient care nu prezenta context epidemiologic. Activitatea spitalului continuă să se desfăşoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ziua 23.03.2020 la Unitatea de Primiri urgente a Spitalului Clinic  de Urgenţă Bucureşti s-a prezentat un pacient care nu prezenta context epidemiologic pentru suspiciunea de infecţie cu virusul SARS-CoV-2, ci pentru o altă patologie. În urma investigaţiilor efectuate s-a ridicat suspiciunea de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 care s-a confirmat în cursul dupa-amiezii de 23.03.2020, iar pacientul a fost transferat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Victor Babeş”, a transmis, marţi, Ministerul Sănătăţii.

Sursa citată a precizat că, deşi personalul care a venit în contact direct şi indirect cu acest pacient purta echipament de protecţie, s-a luat măsura izolării la domiciliu a acestora şi a testării ulterioare.

”În acest moment, în urma acestei măsuri se află în izolare la domiciliu un număr de 7 medici şi 23 asistenţi medicali şi personal auxiliar. Activitatea spitalului continuă să se desfăşoare în aceleaşi condiţii”, a mai transmis Ministerul Sănătăţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.