Ministerul Educaţiei anunţă, vineri, că s-a dat startul oficial în campania de ”tăiere a hârtiilor" care îngreunează munca profesorilor. Ministrul Monica Anisie a înfiinţat o comisie care va crea un proiect de debirocratizare a activităţii dascălilor, pentru că îşi doreşte ca munca acestora să fie ”eficientă şi centrată pe elev”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragi colegi educatori, învăţători, profesori, Vă informez că am semnat ordinul prin care vreau ca munca dumneavoastră să fie eficientă şi centrată pe elev! O comisie alcătuită din persoane din toate mediile educaţionale va «tăia hârtiile» care vă îngreunează munca! Sunt alături de dumneavoastră, vă respect pentru tot ceea ce faceţi şi vă rog să îmi transmiteţi toate problemele care consideraţi că vă îngreunează munca! Începutul semestrului al II-lea este termenul limită pentru finalizarea consultării publice!”, a scris, vineri, pe Facebook, minisrul Educaţiei.

Monica Anisie a afirmat că ”anul şcolar viitor (2020-2021) va fi ALTFEL”.

Totodată, Ministerul Educaţiei a anunţat pe Facebook că s-a dat start oficial în campania de ”tăiere a hârtiilor" care îngreunează munca profesorilor. 

”Ministrul Monica Cristina Anisie a semnat astăzi, 15 noiembrie, ordinul de constituire a comisiei care va elabora un proiect de debirocratizare a activităţii din învăţământul preuniversitar. Proiectul urmează a fi supus consultării publice la începutul lunii decembrie, punctul terminus al acestui proces fiind începutul semestrului al II-lea”, a anunţat Ministerul.

Ambele postări sunt însoţite de hastag-ul #calitateNUvolum

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.