Ministerul Educaţiei a transmis, vineri, că se constată o tendinţă de scădere a numărului de infectări cu Covid-19, atât în rândul elevilor, cât şi al personalului. În 1 aprilie, 2.610 de elevi şi 2.171 de angajaţi erau confirmaţi cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Conform datelor transmise şi asumate de către unităţile de învăţământ preuniversitar şi inspectoratele şcolare judeţene, se constată o tendinţă de scădere a numărului de infectări cu Covid-19, atât în rândul elevilor, cât şi al personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic”, a transmis, vineri, Ministerul Educaţiei.

Sursa citată a precizat că, în 1 aprilie, numărul total al cazurilor de elevi confrmaţi era de 2.610, în timp ce al angajaţilor era de 2.171.

Cel mai mare număr activ de cazuri la elevi s-a înregistrat în 26 martie, respectiv 2.740. Tot atunci a fost şi numărul maxim de infectări la angjaţii din învăţământ, respectiv 2.514.

Analiza reaizată de Minister se referă la perioada 15 martie – 1 aprilie. Cel mai mic numr activ de cazuri a fost 2.200 la elevi şi 2.031 la personal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.