Ministerul educaţiei anunţă, luni, că Au început înscrierile la concursul de titularizare în învăţământul preuniversitar, ce va avea loc în 12 iulie 2023. Dosarele pot fi depuse până în 17 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt scoase la concurs posturi didactice/catedre declarate vacante sau rezervate”, anunţă, luni, Ministerul Educaţiei, pe pagina de Facebook. 

Sursa citată a precizat că înscrierea candidaţilor se face la inspectoratele şcolare, în perioada 8-17 mai 2023.

Verificarea şi avizarea documentelor de înscriere, precum şi validarea înscrierii se fac în perioada 8-19 mai 2023, iar până pe 23 mai, inspectoratele şcolare vor face publice lista candidaţilor înscrişi şi graficul pentru susţinerea probelor practice/orale şi a inspecţiilor speciale la clasă.

”Probele practice/ orale şi inspecţiile speciale la clasă se vor desfăşura în perioada 24 mai – 30 iunie 2023, iar rezultatele vor fi afişate pe 4 iulie 2023”, a mai precizat Ministerul Educaţiei.

Instituţia a menţionat că proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor didactice în învăţământul preuniversitar, pentru anul 2023-2024, se va desfăşura în 12 iulie 2023.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.