Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, anunţă că Guvernul a aprobat, vineri un memorandum privind angajarea de experţi în cadrul proiectelor pe fonduri europene derulate de Ministerul Educaţiei şi de instituţiile din subordinea acestuia. Angajarea experţilor nu presupune alocări bugetare suplimentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„A fost aprobat Memorandumul pentru ocuparea unor posturi de experţi în afara organigramei Ministerului Educaţiei şi a instituţiilor publice din subordinea sa, aferente proiectelor finanţate din Fondul Social European, precum şi a posturilor vacante aferente implementării Planului Naţional de Redresare şi rezilienţă. prin acest demers urmărim deblocarea situaţiei create de lipsa personalului şi desfăşurarea normal, în condiţii optime a activităţilor din proiectele în implementare”, a declarat ea.
Posturile vor fi scoase la concurs, conform ministrului, până în 31 decembrie anul acesta, iar noile posturi nu presupun alocări bugetare suplimentare. 
„Fac un apel pe această cale, pentru persoanele interesate cu expertiză în domeniu să participe la aceste concursuri”, precizează Deca.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.