Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) organizează, în perioada 18–21 iulie 2022, o nouă sesiune de atestare tehnico-profesională a verificatorilor de proiecte şi a experţilor tehnici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de MDLPA, examenele vor fi susţinute în centrele regionale de examinare din municipiile Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi şi Timişoara, conform calendarului şi regulilor sesiunii de atestare tehnico-profesională din iulie 2022, aprobate de ministru şi publicate pe site-ul oficial al MDLPA

Dosarele  de înscriere vor fi înregistrate exclusiv în noul portal creat de MDLPA în acest scop: https://atestari.mdlpa.ro/portal/inscriere, în perioada 10-24 iunie 2022. 

Ministrul dezvoltării a aprobat modificarea şi completarea Procedurii privind atestarea tehnico-profesională a verificatorilor de proiecte şi a experţilor tehnici, iar modificările au fost publicate în Monitorul Oficial al României nr. 551, Partea I, din 06.06.2022. 

”După cum este cunoscut, Ministerul Dezvoltării, în vederea soluţionării situaţiei experţilor tehnici şi a verificatorilor de proiecte a organizat, în decembrie 2021, o altă sesiune de atestare la care s-au înscris peste o mie de candidaţi”, a transmis ministerul.  

 
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.