Ministerul Dezvoltării a transmis vineri că reprezentanţii Comisiei Europene au aprobat finanţarea pentru Spitalul Regional Craiova, după spitalele regionale de la Iaşi şi Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Valoarea totală a proiectului major „Construirea şi echiparea spitalului regional de urgenţă în regiunea Sud-Vest”, selectat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020 (Axa Prioritară 14 „Crearea infrastructurii spitalelor regionale de urgenţă”), este de 156.662.069 de euro”, arată Ministerul Dezvoltării, într-un comunicat de presă publicat vineri pe site-ul instituţiei.
 
Sursa citată mai spune că Valoarea totală pentru construirea  celor trei spitale regionale de la Iaşi, Cluj şi Craiova este de 1,64 miliarde euro şi reprezintă una dintre măsurile incluse în Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, elaborat de Guvern.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.