Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării precizează că reprezentanţii Comisiei Europene au solicitat, referitor la componenta din PNRR care vizează digitalizarea administraţiei publice, detalii despre proiecte similare desfăşurate sau planificate în alte ţări, pentru comparaţie. "Acest aspect nu afectează structura propunerilor României care fac referire la subiectul cloud guvernamental, ci este unul informativ", subliniază reprezentanţii Ministerului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dialogul dintre România şi Comisia Europeană pentru aprobarea a planului se află în acest moment pe ultima sută de metri. Astfel că, pe subiectul digitalizării administraţiei publice, reprezentanţii Comisiei Europene au solicitat, printre altele, ca element de comparaţie, detalii despre proiecte similare desfăşurate, implementate sau planificate în alte ţări, în măsura în care este acest lucru este posibil. Acest aspect nu afectează structura propunerilor României care fac referire la subiectul cloud guvernamental, ci este unul informativ", a transmis, joi seară, Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,  cu privire la componenta de digitalizare din Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Conform sursei citate, programul de digitalizare al administraţiei publice din România din PNRR este acceptat de Comisia Europeană.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.