Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi, că pregătirea alegerilor de duminică este în grafic, iar pentru asigurarea protecţiei sanitare au fost cumpărate peste 8,2 milioane de măşti, 3,3 milioane de mănuşi de unică folosinţă şi 50.000 de litri de dezinfectant. Pentru asigurarea bunei derulări a procesului electoral, paza secţiilor şi asigurarea ordinii publice vor fi implicaţi peste 40.000 de angajaţi ai MAI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că pregătirile pentru alegerile de duminică sunt în graficul stabilit anterior. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Pentru asigurarea măsurilor de protecţie sanitară pe timpul procesului de votare, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne au fost achiziţionate şi distribuite către instituţiile prefectului peste 8,2 milioane de măşti faciale de uz medical, 3,3 milioane de mănuşi de unică utilizare şi 50.000 de litri de substanţă pentru dezinfecţia mâinilor.  Totodată, Ministerul afacerilor interne a finalizat şi procedura de achiziţie pentru timbrele autocolante şi ştampilele cu menţiunea votat”, a anunţat Vela. 
 
Potrivit acestuia, peste 40.000 de angajaţi ai MAI vor fi implicaţi în paza celor peste 18.800 de secţii de votare, în celelalte operaţiuni care ţin de procesul electoral, dar şi în asigurarea ordinii şi siguranţei publice. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.