Ministrul de Interne Lucian bode a declarat marţi, răspunzând unei întrebări, că, din câte ştie, în urma găsirii unui microfon în biroul secretarului de stat Raed Arafat, Parchetul General a făcut o verificare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din câte ştiu eu, în urma găsirii acestui microfon în biroul domnului secretar de stat Raed Arafat, Parchetul General al României a efectuat o verificare”, a declarat Bode marţi, întrebat în legătură cu informaţiile potrivit cărora în biroul secretarului de stat în MAI Raed Arafat a fost găsit un microfon.

De asemenea, ministrul de Interne a declarat că instrituţia pe care o conduce a acordat sprijin unităţii de parchet pentru desfăşurarea acestei anchete.

"Date despre anchetă, rezultatele anchetei şi orice alt detaliu - poate da Parchetul General", a subliniat ministrul, refuzând să ofere alte detalii.

Realitatea Plus a relatat săptămâna trecută despre faptul că în biroul lui Raed Arafat a fost găsit un microfon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.