Metrorex a anunţat, sâmbătă, că în intervalul 27 noiembrie - 1 decembrie, trenurile de metrou vor circula conform graficelor de circulaţie, stabilite pentru zilele de sărbătoare şi vor fi introduse trenuri suplimentare în eventualitatea creşterii fluxului de călători în această perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Având in vedere hotararea de guvern privind stabilirea zilei de 29 noiembrie ca zi liberă, Metrorex informează publicul călător că în perioada 27 noiembrie - 1 decembrie 2021 (inclusiv în data de 29.11.2021) trenurile de metrou vor circula conform graficelor de circulaţie, stabilite pentru zilele de sărbătoare. Totodată, Metrorex a prevăzut introducerea de trenuri suplimentare pentru eventualitatea creşterii traficului de călători, în această perioadă”, arată compania, sâmbătă, într-un comunicat de presă remis News.ro.

Metrorex reaminteşte că pentru parada de 1 decembrie sunt introduse trenuri suplimentare.

„Cu această ocazie, Metrorex urează tuturor românilor La mulţi ani! de Ziua Naţională, 1 Decembrie şi de Sfântul Andrei, ocrotitorul României”, adaugă sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.