Meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţă, mai multe atenţionări de tip nowcasting de ceaţă, care vizează şase judeţe. În unele zone, vizibilitatea scade sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă dimineaţă, o atenţionare de tip nowcasting valabilă până la ora 10.00, în judeţele Braşov, Covasna şi Harghita, unde se semnalează ceaţă care determină reducerea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

De asemenea, o atenţionare similară a fost emisă pentru judeţele Argeş, Dâmboviţa şi Buzău. Aceasta este în vigoare până la ora 8.00.

Tot până la ora 8.00 sunt valabile atenţionări emise în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă de ANM, vizând unele zone din judeţele Ialomiţa, Prahova, Argeş, Dâmboviţa şi Buzău, unde se semnalează ceaţă, cu reducerea vizibilităţii.

De asemenea, până la ora 8.00 se află sub cod galben de ceaţă judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, unde, pe lângă ceaţă, poate apărea şi chiciura.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.