Echipa Sorinei Pintea a postat, miercuri seară, un mesaj pe pagina oficială de Facebook, în care afirmă că este inuman să laşi un om ce suferă de o boală gravă fără asistenţă medicală specializată şi permanentă. ”Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge”, a scris echipa fostului ministru al Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem împotriva a tot ceea ce inseamnă nerespectarea dreptului la o justiţie corectă şi nu vrem o ţară a cărei justiţie umileşte oameni şi le afectează starea de sănătate. Justiţia să facă dreptate şi atât. Este inuman să laşi un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viaţa, fără asistenţă medicală specializată şi permanentă! Unde este pericolul social în raport cu umilirea şi pericolul medical?!”, este mesajul postat pe Facebook de echipa Sorinei Pintea.

Reprezentanţii fostului ministru al Sănătăţii spun că ”umilirea şi tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor”.

”Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge!”, se mai arată în mesaj.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost scoasă din arest, marţi seară, pentru un nou consult medical, dat fiind că, în condiţiile în care suferă de o boală autoimună, starea sa sănătate s-a agravat.

Avocaţii lui Pintea au criticat faptul că autorităţile au creat condiţiile pentru ca aceasta să fie filmată de aproape, încătuşată şi într-o stare fizică precară.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.