Jandarmii din Mehedinţi au fost solicitaţi să intervină pentru îndepărtarea unei alte vipere care se afla în motorul unei maşini parcate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un alt apel prin SNUAU 112 a direcţionat un echipaj de jandarmerie pentru înlăturarea pericolului provocat de şerpi.  Astfel, jandarmii  au intervenit pentru îndepărtarea unei vipere aflată la motorul unei maşini parcate pe o stradă din municipiul Drobeta Turnu. Pentru îndepărtarea reptilei a fost necesară ridicarea maşinii pe un elevator la un service auto din apropiere. Intervenţia s-a desfăşurat fără probleme, iar vipera a fost eliberată în habitatul natural”, a precizat Jandarmeria Mehedinţi.

Tot în cursul zilei de sâmbătă, jandarmii din Mehedinţi au intervenit pentru îndepărtarea unei vipere cu corn care se afla în parcarea din apropierea unei pensiuni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.