Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la vizita pe care a făcut-o la Ministerul Mediului alături de Nicuşor Dan, că Guvernul va sprijini toate proiectele Primăriei Capitalei care să asigure un mediu sănătos pentru cetăţeni, iar bucureştenii să aibă un „oraş curat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am ţinut să fiu prezent la prima discuţie serioasă dintre domnul primar general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi echipa de conducere a Ministerului Mediului pentru a garanta susţinerea de către Ministerul Mediului şi de către Guvern a tuturor proiectelor Primăriei Capitalei pentru a asigura un mediu sănătos, pentru a reduce poluarea, pentru a lua măsurile necesare pentru ca bucureştenii să aibă parte de un oraş curat”, a explicat Ludovic Orban.

Şeful Executivului a mai spus că au fost discuţii pentru a identifica fondurile necesare sprijinirii proiectelor Primăriei care sunt legate de mediu.

„În primul rând, lucrurile pentru Bucureşti vor fi făcute într-un parteneriat extrem de serios, de angajant, între Ministerul Mediului şi Primăria Capitalei. În al doilea rând, vom identifica resurse financiare pentru a putea susţine toate proiectele şi programele importante. De asemenea, vom garanta adoptarea de decizii care, într-adevăr, să permită, cu adevărat, Primăriei Capitalei să aibă un rol decisiv în aplicarea hotărâtă a programelor de mediu”, a mai declarat Orban. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.