Medicul şef al Compartimentului Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal "Anghel Saligny” din Feteşti, Mioara Neagu, a murit, vineri, într-un spital din Bucureşti, după ce luna trecută fusese diagnosticat cu COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Decesul medicului coordonator al Compartimentului Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal "Anghel Saligny” Feteşti, Mioara Neagu, medic specialist medicină de urgenţă, a fost anunţat de colegi ai acesteia pe Facebook, vineri după-amiază, şi confirmat, pentru News.ro, de surse din spitalul din Feteşti. 
 
Mioara Neagu contractase virusul în luna septembrie şi era internată în spitalul suport COVID-19 Colentina.
 
Foarte discretă pe reţelele sociale, Mioara Neagu a distribuit, în 22 septembrie, mesajul unui coleg medic care atrăgea atenţia asupra faptului că virusul SARS-CoV-2 există şi că purtarea măştii de protecţie salvează vieţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.