Un medic din Sibiu afirmă, miercuri, că, într-o ţară condusă de ”tot felul de multipli licenţiaţi, unii cu studii doctorale tip "copy-paste", pandemia a făcut ravagii. ”Am rămas repetenţi la responsabilitate, vaccinare, măsuri serioase şi concrete”, susţine medicul, adăugând că, ”într-o ţară cu un sistem de învăţământ compromis, orice pandemie, criză sau război vor impacta teribil în societate şi o vor lăsa repetentă la multe capitole”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medicul Egri Eduard de la Sibiu a transmis, miercuri, un mesaj despre ”repetenţi”.  

”Dacă şcoala românească a refuzat să mai lase repetenţi şi să responsabilizeze elevii, ne-am ales cu o mare masă de analfabeţi funcţionali. Mai trist, acelaşi lucru s-a întâmplat şi în mediul academic prin dezvoltarea unui veritabil sistem de fabrici de diplome, astfel am ajuns să fim conduşi de tot felul de multipli licenţiaţi, unii chiar cu studii doctorale tip "copy-paste". Între timp a venit pandemia, dar joaca cu virusul nu a mai ţinut, astfel de data asta am rămas repetenţi la responsabilitate, vaccinare, măsuri serioase şi concrete”, a scris medicul pe Facebook.  

Acesta susţine că, în această situaţiei, ”noi nu reuşim să învăţăm absolut nimic, nu reuşim să trecem clasa, practic fiecare val omoară o grămada de oameni, lasă altă grămadă cu sechele, sistemul medical se sufocă şi crează victime colaterale”.  

”Acum să unim cele două idei: într-o ţară cu un sistem de învăţământ compromis, în care non-valoarea a primit o mare şansă de a se impune, orice pandemie, criză sau război vor impacta teribil în societate şi o vor lăsa repetentă la multe capitole”, a mai transmis medicul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.