Maşina ministrului Lucian Bode care a fost implicată în accidentul rutier din judeţul Argeş a fost filmată circulând mult pe contrasens. ”Am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târziu”, afirmă cel care a postat imaginile în mediul online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email


Imagini cu maşina ministrului Lucian Bode care circulă mult pe contrasens au fost surprinse de unul dintre cei depăşiţi în trafic.

”Accident ministru Bode - Touareg cu sirene la Dumbrăveşti, Râmnicu-Vâlcea Piteşti. După ce i-am văzut cum intră în curbă fără vizibilitate, am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târziu”, a scris cel care a postat imaginile în mediul online.

În imagini se vede cum, în repetate rânduri, maşina în care se afla ministrul Lucian Bode depăşeşte, pe linie continuă, şi circulă mult pe contrasens, depăşind chiar o coloană întreagă de maşini.

Ministerul Transporturilor a anunţat, luni seară, că ministrul Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier, dar nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Bode se afla într-o maşină oficială, condusă de şoferul său.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.