Masca de protecţie devine obligatorie în toate spaţiile publice deschise din municipiul Dej, măsura fiind valabilă pentru toate persoanele cu vârsta de peste cinci ani, care trebuie să îşi acopere nasul şi gura.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile au transmis că pe data de 7 octombrie, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, a hotărât în cadrul unei noi şedinţe convocate la Dej, o nouă măsură de limitare şi prevenire a răspândirii COVID-19 la nivelul municipiului.

“Începând cu data de 7 octombrie, se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie de către persoanele cu vârsta de peste 5 ani, astfel încât să acopere nasul şi gura, în toate spaţiile publice deschise din municipiul Dej”, au precizat autorităţile.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă reaminteşte cetăţenilor să respecte măsurile de prevenire a răspândirii Sars-Cov-2, printre care distanţarea fizică, purtarea măştii şi dezinfectarea mâinilor în mijloacele de transport, purtarea măştii în staţiile de autobuz, în pieţe, în spaţiile aglomerate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.