Ministrul Muncii, Marius Budăi se află în Spania, unde s-a spune că s-a bucurat să vadă, la Madrid, un model de afacere de succes, înfiinţată de un cetăţean român în Spania, ai cărei angajaţi sunt tot români / Discuţiile s-au axat pe cum le sunt respectate drepturile de cetăţeni români în Spania. Ministrul a arătat că discuţiile cu angajaţii s-au axat pe cum le sunt respectate drepturile de cetăţeni români în Spania, despre cât de integraţi sunt, cum contribuie la promovarea imaginii româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”M-am bucurat să văd astăzi, la Madrid, un model de afacere de succes, înfiinţată de un cetăţean român în Spania, companie ai cărei angajaţi sunt tot români. Cu o vechime de 18 ani, compañía Gesagui are 128 de angajaţi români care lucrează fie în depozitul de produse alimentare, fie în unitatea de producţie de produse din carne, fie în laboratorul de cofetărie-patiserie sau în cele 11 magazine de desfacere”, scrie Marius Budăi pe Facebook.

MInistrul Muncii afirmă că ”discuţiile cu angajaţii s-au axat pe cum le sunt respectate drepturile de cetăţeni români în Spania, despre cât de integraţi sunt, cum contribuie la promovarea imaginii româneşti şi cum ei reprezintă un exemplu de efort de a fi respectaţi în calitate de cetăţeni europeni, care prin activitatea lor aduc valoare comunităţii din care fac parte”.

”Mulţumesc domnului ambasador George Gabriel Bologan pentru organizare şi pentru grija pe care o arată in rezolvarea problemelor cetăţenilor români care lucrează în Regatul Spaniei!”, mai scrie Budăi în postare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.