Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis, vineri, un mesaj de 1 Mai în care mulţumeşte tuturor angajaţilor MAI care sărbătoresc prin muncă şi sunt la datorie pentru a limita răspândirea virusului. Potrivit lui Vela, de 1 Mai, cu toţii aveam planuri de obicei, ne vedeam cu prietenii şi cu cei dragi şi petreceam, ”oricum, dar nu aşa”. Ministrul face apel la un comportament corect pentru a avea o perspectivă optimistă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu toţii ne-am făcut planuri de 1 Mai: ne vedeam cu cei dragi, la munte, la mare, la distracţii, la grătare. Oricum, dar nu aşa. Ca totdeauna, viaţa ne-a oferit imprevizibilul şi ne-e adus aici, în mijlocul unei pandemii globale”, a spus Vela, în mesajul video postat pe Facebook.

Acesta a transmis mulţumiri lucrătorilor din MAI care sărbătoresc în 1 mai prin muncă.

”Încă de la prima oră sunt la datorie şi verifică dacă sunt respectate regulile care sunt menite să ne protejeze. Aşa cum am mai spus, am suplimentat efectivele din teren pentru a preveni posibile riscuri pentru că vreau să fim cu toţii bine, vreau să ştiu că vom fi sănătoşi, departe de acest virus invizibil şi agresiv. (...) Haideţi să avem un comportament corect. Trebuie să mai rezistăm puţin pentru ca apoi să avem o perspectivă optimistă”, a mai afirmat Marcel Vela.

Aproximativ 36.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi militari lucrează de 1 Mai pentru a asigura respectarea ordinii şi siguranţei publice, dar şi respectarea ordonanţelor militare.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.