Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, în şedinţa de Guvern, că pe agendă se află Muzeul Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România, un proiect inclus în PNRR, cu circa 17 milioane de euro. El a menţionat că este un proiect relevant şi va fi nu doar un reper cultural major, ci şi o bijuterie arhitecturală pe care Calea Victoriei din Bucureşti o va recâştiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă bucur că acest Guvern găseşte timp, răbdare şi energie, inclusiv pentru investiţii culturale mari. Este vorba despre Muzeul Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România, proiect inclus în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, cu circa 17 milioane de euro”, a spus premierul Ciolacu în şedinţă.

Şeful Executivului s-a arătat convins că este un proiect relevant şi că va fi nu doar un reper cultural major, ci şi o bijuterie arhitecturală pe care Calea Victoriei din Bucureşti o va recâştiga.

”Şi, la fel de important, va reprezenta un instrument capabil să susţină efortul de combatere a discriminării şi antisemitismului, fenomen tot mai prezent, din păcate, în Europa şi în lume”, a mai spus premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.