Prefectura Bistriţa-Năsăud anunţă că a demarat un maraton de vaccinare în Bisriţa, iar până la ora 20.00 va fi administrat serul Pfizer tuturor doritorilor, fără programare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Start maraton de vaccinare la B1 Retail Park! În această dimineaţă au început activităţile de imunizare ale celor două echipe de vaccinare care administrează serul Pfizer, în parcarea B1 Retail Park din Bistriţa. Subprefecţii Atilla Décsei şi Lorand Toth au fost alături de medici, asistente şi voluntari, transmiţând mulţumirile pentru implicarea în activităţile de imunizare, încurajând totodată persoanele vaccinate care au ales astăzi să facă un gest de solidaritate pentru sănătatea comunităţii.”, a transmis, sâmbătă, Prefectura Bistriţa-Năsăud.

Instituţia precizează că serul Pfizer oferă protecţie faţă de tulpina Delta.

”Vă aşteptăm la vaccinare, cu maşina sau pe jos, fără programare, doar cu buletinul! Şi minorii care au minimum 12 ani pot să se vaccineze cu acordul scris al unui părinte”, a mai transmis instituţia.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.