Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică Vrancea anunţă organizarea unui maraton al vaccinării, la Focşani. Evenimentul va avea loc în perioada 29 aprilie – 1 mai 2021, iar cetăţenii se vor putea vaccina fără programare, doar cu buletinul sau paşaportul, în cazul persoanelor din străinătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DSP Vrancea, cu sprijinul autorităţilor judeţene şi reprezentanţii ”Focşani Mall" au amenajat un cort de vaccinare în proximitatea centrului comercial.

Campania se va desfăşura astfel: joi - 29 aprilie şi vineri - 30 aprilie, între orele 10.00 – 18.00, iar sâmbătă - 1 mai, între orele 10.00 - 14.00.

Centrul de vaccinare va facilita imunizarea persoanelor care nu au reuşit să se programeze pe platformă sau să se deplaseze la unul din centrele fixe de vaccinare din judeţ. Vaccinul administrat este cel produs de firma Pfizer BionTech. Personalul de vaccinare, compus din medici, asistenţi şi registratori, va fi asigurat de DSP Vrancea, în colaborare cu centrul de vaccinare de la Suraia.

Cetăţenii se vor putea vaccina fără programare, doar cu buletinul sau paşaportul, în cazul persoanelor din străinătate.

În judeţul Vrancea, au fost administrate, de la debutul campaniei de vaccinare, 72.403 vaccinuri, peste 24.000 de vrânceni primind deja şi rapelul.

De mai multe zile, pe listele de aşteptare de pe platforma naţională de vaccinare nu se mai află nicio persoană din judeţul Vrancea în timp ce disponibile sunt mii de vaccinuri.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.