Un bărbat de 50 de ani, cetăţean ucrainean, a murit, miercuri, după ce ar fi trecut ilegal frontiera în România prin râul Tisa, în judeţul Maramureş, împreună cu alţi doi bărbaţi, tot din Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Astăzi, 09 martie 2022, la ora 13.43, poliţiştii Secţiei 6 Sarasău şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Sarasău au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un cetăţean ucrainean cu privire la faptul că a trecut frontiera de stat peste râul Tisa, însoţit de alţi doi cetăţeni ucraineni", a anunţat Poliţia Judeţeană Maramureş.
 
Poliţiştii au găsit la locul indicat trei persoane, una dintre acestea fiind întinsă la pământ, astfel că i s-a acordat primul-ajutor, fiind făcute manevre specifice de resuscitare. În pofida acestora, bărbatul a murit.
 
Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 50 de ani din Ucraina, iar ceilalţi doi cetăţeni au fost identificaţi ca fiind doi bărbaţi de 36, respectiv 38 de ani din Ucraina.
 
În acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi trecerea frauduloasă a frontierei de stat, fiind prezentă o echipă complexă de cercetare în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.