Managerul suspendat al Spitalului Judeţean Focşani, Constantin Mândrilă, aflat în spital de 32 de zile după ce a fost confirmat cu infecţie cu coronavirus, a declarat că marţi i-a fost prelevat un nou test şi se aşteaptă ca rezultatul acestuia să fie negativ. Mândilă anunţă că, la finalul concediul medical, intenţionează să revină la conducerea unităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Constantin Mândrilă a declarat, pentru News.ro, că se află încă în spital, iar marţi dimineaţă i-a fost prelevat un nou test pentru depistarea coronavirusului. După două teste negative, Mândrilă va fi externat şi va merge în concediu medical.

”Mă aştept să iasă negativ acest test, acum că m-au suspendat”, a spus Mândrilă,  după ce săptămâna trecută a acuzat că este ţinut în spital, deşi nu are simptome şi nici nu primeşte tratament, doar pentru a trece cele 30 de zile de incapacitate de exercitare a atribuţiilor, pentru a putea fi suspendat.

Totodată, Mândrilă a declarat că, după ce va fi externat şi îşi va reveni complet, el urmând să stea în concediu medical o vreme, va informa Ministerul Sănătăţii şi se va întoarce la şefia Spitalului Judeţean Focşani.

Între timp, Ministerul Sănătăţii a numit-o, interimar, la conducerea Spitalul Judeţean de Urgenţă  "Sf. Pantelimon" Focşani pe Elena Codruţa Neagu, pe perioada cât managerul Constantin Mândrilă se află în concediu medical.

Managerul Spitalului Judeţean Focşani, Constantin Mândrilă, spitalizat din 12 aprilie în urma infectării cu coronavirus, a fost suspendat din funcţie marţi.

Constantin Mândrilă a fost depistat cu noul coronavirus în 10 aprilie. Iniţial, Mândrilă s-a autoizolat la o pensiune din Focşani, iar apoi a fost transportat de un echipaj ISU la Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean. De atunci, el se află internat în spital, acuzând că este ţinut în unitatea medicală doar pentru a putea fi suspendat din funcţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.