Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, a fost confirmat cu coronavirus, fiind internat, anunţă Direcţia de Sănătate Publică Gorj, care precizează că 4 angajaţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu şi o persoană angajată la Spitalul Municipal Motru au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Printre cei confirmaţi cu COVID-19 se află şi managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. În momentul de faţă, acesta se află internat la Secţia de Boli Infecţioase”, anunţă DSP Gorj.

Până în momentul de faţă, au fost confirmaţi cu COVID-19, în urma testelor prelucrate în cadrul laboratoarelor din ţară, 4 angajaţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu şi o persoană angajată la Spitalul Municipal Motru, subliniază DSP, precizând că datele prezentate se pot modifica de la o oră la alta, în funcţie de evoluţia epidemiologică.

În judeţul Gorj, 244 persoane au fost plasate în carantină instituţionalizată, din care 8 persoane au intrat în carantină şi 43 de persoane au ieşit din carantină, 685 persoane se află în autoizolare la domiciliu, din care 8 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu şi 43 persoane au ieşit din autoizolarea la domiciliu în prezent şi sunt 65 cazuri confirmate cu COVID-19 (pe raza judeţului Gorj), din care: 9 persoane vindecate şi externate; 54 persoane internate şi 2 persoane decedate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.