Mama celor doi copii care au murit, miercuri seară, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti, ar fi transmis live, pe Facebook, în momentul în care tragedia a avut loc. În imagini se vede cum femeia ascultă manele şi fumează, alături de cel de-al treilea copil al său, iar transmisia se întrerupe când cineva bate insistent la uşă, femeia întrebând pe altcineva: ”Vezi cine buşeşte în halul ăla?”. În timpul transmisiei se aud inclusiv sirenele unor maşini de intervenţie. Femeia este internată, în stare de şoc, la Psihiatrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

În imaginile transmise pe Facebook de mama celor doi gemeni care au murit după ce au căzut de la etajul zece apare femeia, alături de fiul său cel mare, în vârstă de cinci ani, au confirmat pentru News.ro surse judiciare.

Timp de trei minute şi jumătate femeia transmite live pe reţeaua de socializare. Alături de fiul său, ea ascultă manele, iar la un moment dat îşi aprinde o ţigară. Transmisia se încheie brusc, când se aud bătăi insistente în uşă, iar femeia spune: „Ia vezi, Alino, cine e? Alino! Vezi cine buşeşte în halul ăla?”.

Sursele judiciare au precizat că se fac cercetări pentru a se stabili dacă transmisia avea loc chiar în momentul în care copiii cădeau de la etajul 10. Aceleaşi surse au declarat că, în acest moment, nu există suspiciunea că cei doi fraţi ar fi fost împinşi să cadă de la etaj.

În urma incidentului, mama a intrat în stare de şoc şi este internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Conform descrierii de pe reţeaua de socializare, femeia ar fi trăit anterior în Italia.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.