Mall-ul Băneasa Shopping City a fost evacuat, miercuri după-amiază, după ce într-un magazin de haine a izbucnit un incendiu, fiind observat fum. Pompierii au stins incendiul, care izbucnise la tabloul electric, fără a exista persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, un incendiu s-a produs la un magazin de haine din Băneasa Shopping City, fiind observat doar fum, degajat în interiorul magazinului şi pe calea de evacuare.

În urma incendiului nu sunt persoane rănite, însă au fost luate măsuri pentru evacuarea persoanelor din zona afectată, fiind transmise mesaje pentru evacuare prin staţia de amplificare a magazinului.

Reprezentanţii ISU Bucureşti au stabilit că incendiul s-a produs la tabloul electric, iar pompierii au acţionat cu stingătoare, incendiul fiind lichidat.

Magazinul în care s-a produs incendiul are o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.